ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

 Τα Μαθήματα χορών 40s & 50s – Jive, Rock ‘n’ Roll & Swing / Lindy Hop- από τους Jitterbugs skg φιλοξενούνται στη σχολή χορού Έκφραση. Το πρόγραμμα όλων των τμημάτων, των ημερών και των ωρών των μαθημάτων όλων των χορών, καθορίζεται από την αρχή του χορευτικού έτους, κάθε Σεπτέμβρη και με τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.

Υπάρχουν τρεις (3) κύκλοι μαθημάτων διάρκειας τριών (3) μηνών ο καθένας, από το Σεπτέμβρη ως και τον Ιούνιο.

Γίνονται δύο (2) drop-ins, νέων τμημάτων, κατά τη διάρκεια του χορευτικού έτους, τον Σεπτέμβριο και το Δεκέμβριο.  Σε κάθε ένα drop-in προηγείται δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, σε ημερομηνία που ανακοινώνεται από την ομάδα, για όποιον θα επιθυμούσε να ακολουθήσει τα χορευτικά μας τμήματα.

ο Μήνας Μάιος αλλά και Ιούνιος, είναι μήνες προετοιμασίας χορογραφιών τω χορευτικών τμημάτων της ομάδας όλων των χορών που διδάσκονται, με σκοπό την παρουσίασή τους (προαιρετική από τους συμμετέχοντες στα τμήματα) στο τέλος της χρονιάς.

Δημιουργήθηκαν από το Σεπτέμβριο του 2018 στην ομάδα δύο NEA Τμήματα. Είναι η “Λέσχη Θεάτρου & Ανάγνωσης” των Jitterbugs skg, αλλά και το “Chorus Line / Ladies Only”. Πληροφορίες για τη λειτουργία και το πρόγραμμα διεξαγωγής των δύο αυτών Τμημάτων θα μπορείτε να πάρετε από τη Γραμματεία της Σχολής Χορού Έκφραση, αλλά και από αναρτήσεις που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στη σελίδα μας  στα social media  των Jitterbugs skg σε facebook και instagram.

Δύο (2) φορές το χρόνο δημιουργούνται ανοικτά μαθήματα χορού (Open Dance Classes) στα οποία μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει τον τρόπο διδασκαλίας τους, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων καθορίζεται ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή τους, από την ομάδα.

Στο τέλος κάθε χορευτικής χρονιάς πραγματοποιείται ένα καλοκαιρινό camp διάρκειας 1 (1) εβδομάδας, με το πρόγραμμα του να ανακοινώνεται πριν την έναρξη του, στις αρχές Ιούλη. Η διάρκεια των μαθημάτων ανά ημέρα είναι μία (1) ώρα.  Όλοι οι συμμετέχοντας στα μαθήματα χορού, θα μπορούν να έχουν έκπτωση στα διάφορα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα,  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από την ομάδα των Jitterbugs skg. αλλά και δωρεάν συμμετοχή σε διάφορα projects της ομάδας. Τέλος, για άτομα που ενδιαφέρονται για μια πιο εξειδικευμένη ατομική διδασκαλία χορού, πραγματοποιούνται επίσης από τους Jitterbugs skg και ιδιαίτερα μαθήματα χορού, στη σχολή χορού Έκφραση, για μία (1) ώρα,  με κλειστά τμήματα ως και 4 ατόμων, σε ώρα και μέρα που θα συζητηθεί με τα ενδιαφερόμενα άτομα.

Πληροφορίες, στο e-mail: jitterbugs.thessaloniki@gmail.com ή στο inbox της σελίδας μας στο fb: Jitterbugs skg, αλλά και στο Instagram: Jitterbugs_skg

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ :

  1. Στο μάθημα είναι απαραίτητα τα κλειστά παπούτσια. Κυρίως τα μαλακά ή αθλητικά παπούτσια. 
  2. Προτείνουμε άνετα παντελόνια ή φόρμες γυμναστικής και 2 τουλάχιστον t-shirts. Στο χώρο της σχολής υπάρχουν αποδυτήρια που μπορείτε να αλλάξετε.
  3. Αν θέλετε μπορείτε να φέρνετε στο μάθημα το μπουκάλι σας με το νερό.
  4. Προτείνουμε πετσέτα & αντί-ιδρωτικά σπρέι.
  5. Τα μαθήματα θα πρέπει να ξεκινούν στην ώρα τους, οπότε όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι συνεπείς