ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

 Τα Μαθήματα χορών 40s & 50s – Swing, Jive και Rock ‘n’ Roll – από τους Jitterbugs skg φιλοξενούνται στη σχολή χορού Έκφραση. Το πρόγραμμα όλων των τμημάτων, των ημερών και των ωρών των μαθημάτων όλων των χορών, καθορίζεται από την αρχή του χορευτικού έτους, κάθε Σεπτέμβρη και με τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.

Υπάρχουν τρεις (3) κύκλοι μαθημάτων διάρκειας τριών (3) μηνών ο καθένας, από το Σεπτέμβρη ως και τον Ιούνιο.

Γίνονται τρία (3) drop-ins, νέων τμημάτων, κατά τη διάρκεια του χορευτικού έτους, τον Σεπτέμβριο, το Δεκέμβριο και τον Μάρτιο.  Σε κάθε ένα drop-in προηγείται δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, σε ημερομηνία που ανακοινώνεται από την ομάδα, για όποιον θα επιθυμούσε να ακολουθήσει τα χορευτικά μας τμήματα.

ο Μήνας Ιούνιος είναι μήνας προετοιμασίας χορογραφιών τω χορευτικών τμημάτων της ομάδας όλων των χορών που διδάσκονται, με σκοπό την παρουσίασή τους (προαιρετική από τους συμμετέχοντες στα τμήματα) στο τέλος της χρονιάς.

Μια (1) φορά την εβδομάδα υπάρχει Practice Social Dance Party με τη συμμετοχή όλων των μαθητών της ομάδας σε dance floor εκτός της σχολής.

Δύο (2) φορές το χρόνο δημιουργούνται ανοικτά μαθήματα χορού (Open Dance Classes) στα οποία μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει τον τρόπο διδασκαλίας τους, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων καθορίζεται ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή τους, από την ομάδα.

Στο τέλος κάθε χορευτικής χρονιάς πραγματοποιείται ένα καλοκαιρινό camp διάρκειας 1 (1) εβδομάδας, με το πρόγραμμα του να ανακοινώνεται πριν την έναρξη του, στις αρχές Ιούλη. Η διάρκεια των μαθημάτων ανά ημέρα είναι μία (1) ώρα.  Όλοι οι συμμετέχοντας στα μαθήματα χορού, θα μπορούν να έχουν έκπτωση στα διάφορα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα,  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από την ομάδα των Jitterbugs skg. αλλά και δωρεάν συμμετοχή σε διάφορα projects της ομάδας.  Για τη Λέσχη Ανάγνωσης & Θεάτρου η παρακολούθηση είναι προαιρετική και δωρεάν για τους συμμετέχοντας στα μαθήματα της ομάδας. Τέλος, για άτομα που ενδιαφέρονται για μια πιο εξειδικευμένη ατομική διδασκαλία χορού, πραγματοποιούνται επίσης από τους Jitterbugs skg και ιδιαίτερα μαθήματα χορού, στη σχολή χορού Έκφραση, για μία (1) ώρα,  με κλειστά τμήματα ως και 4 ατόμων, σε ώρα και μέρα που θα συζητηθεί με τα ενδιαφερόμενα άτομα.

Πληροφορίες για το κόστος των μαθημάτων, στο e-mail: jitterbugs.thessaloniki@gmail.com ή στο inbox της σελίδας μας στο fb: Jitterbugs skg.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ :

  1. Στο μάθημα είναι απαραίτητα τα κλειστά παπούτσια. Κυρίως τα μαλακά ή αθλητικά παπούτσια. 
  2. Προτείνουμε άνετα παντελόνια ή φόρμες γυμναστικής και 2 τουλάχιστον t-shirts. Στο χώρο της σχολής υπάρχουν αποδυτήρια που μπορείτε να αλλάξετε.
  3. Αν θέλετε μπορείτε να φέρνετε στο μάθημα το μπουκάλι σας με το νερό.
  4. Προτείνουμε πετσέτα & αντί-ιδρωτικά σπρέι.
  5. Τα μαθήματα θα πρέπει να ξεκινούν στην ώρα τους, οπότε όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι συνεπείς